Αισθητήρας Παρκαρίσματος-AUTO PARKING SENSOR 2+4

€57
Επιλογή ποσότητας:

Μάτια Αισθητήρες Παρκαρίσματος 4 για τον πίσω προφυλακτήρα και 2 για τον μπροστινό με ηχητική ειδοποίηση οθόνη ένδειξης απόστασης LED με 6 Radar Το Auto Parking Sensor είναι ένας Μετρητής Απόστασης για το αυτοκίνητο σας, με οθόνη LED και ψηφιακό display, που σας διευκολύνει στο παρκάρισμα. Διαθέτει 6 αισθητήρες που τοποθετούνται 4 στον πίσω και […]

Μάτια Αισθητήρες Παρκαρίσματος 4 για τον πίσω προφυλακτήρα και 2 για τον μπροστινό με ηχητική ειδοποίηση οθόνη ένδειξης απόστασης LED με 6 Radar

Το Auto Parking Sensor είναι ένας Μετρητής Απόστασης για το αυτοκίνητο σας, με οθόνη LED και ψηφιακό display, που σας διευκολύνει στο παρκάρισμα. Διαθέτει 6 αισθητήρες που τοποθετούνται 4 στον πίσω και 2 στον μπροστινό προφυλακτήρα του αυτοκινήτου. Το σύστημα εντοπίζει την απόσταση ανάμεσα στον πίσω και τον μπροστινό προφυλακτήρα και τα εμπόδια, μέσω των αισθητήρων που είναι τοποθετημένοι στους προφυλακτήρες.

Το Auto Parking Sensor είναι ένας Μετρητής Απόστασης για το αυτοκίνητο σας, με οθόνη LED και ψηφιακό display, που σας διευκολύνει στο παρκάρισμα. Διαθέτει 6 αισθητήρες που τοποθετούνται 4 στον πίσω και 2 στον μπροστινό  προφυλακτήρα του αυτοκινήτου. Το σύστημα εντοπίζει την απόσταση ανάμεσα στον πίσω και τον μπροστινό προφυλακτήρα και τα εμπόδια, μέσω των αισθητήρων που είναι τοποθετημένοι στους προφυλακτήρες.
Η απόσταση μεταξύ του προφυλακτήρα και των εμποδίων τόσο για μπροστά όσο και για πίσω εμφανίζεται στην ψηφιακή οθόνη σε μέτρα (από 0.1 μετρα ως 1.5 μέτρα) καθώς επίσης και με ένδειξη 3 χρωμάτων στην οθόνη LED και επίσης και με ηχητική προειδοποίηση 3 επιπέδων. Τροφοδοτείται με 12 V και μπορείτε να το συνδέσετε έτσι ώστε να ενεργοποιείται αμέσως μόλις ενεργοποιείται η όπισθεν στο αυτοκίνητο. Περιλαμβάνει επίσης το απαραίτητο τρυπάνι, για την τοποθέτηση των αισθητήρων στον προφυλακτήρα σας.

Πλήρες SET εξαιρετικής ποιότητας, με 6 αισθητήρες για τους δυο προφυλακτήρες ρυθμιζόμενη ηχητική ειδοποίηση και οθόνη ένδειξης της απόστασης LED.

* Δυνατότητα βαφής των αισθητήρων στο χρώμα του προφυλακτήρα.
* Λειτουργεί σωστά και σε αυτοκίνητα τύπου JEEP που έχουν κοτσαδόρο ή εξωτερική ρεζέρβα στο πίσω μέρος.

 

Πλήρες σετ με επεξεργαστή και με 6 αισθητήρες με τρύπα στους προφυλακτήρες, οθόνη που μας ενημερώνει ψηφιακά την απόσταση από τυχόν εμπόδιο τόσο για το εμπρόσθιο όσο και όταν κάνουμε όπισθεν γνωστοποιόντας μας και από ποιά πλευρά του οχήματος υπάρχει και ηχητική ειδοποίηση. Απόσταση ανίχνευσης από 1,50 m μέχρι 0,30 m.

 

Χαρακτηριστικά

Τάση λειτουργίας: 10 ~ 15 V DC
Απόσταση εντοπισμού: 0,1m – 1,5m
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20 ~ +70 βαθμούς κελσίου
Διαστάσεις οθόνης Led: 10 x 2.4 cm
Διάμετρος αισθητήρων: 2,3cm

  • Αυτόματος εντοπισμός εμποδίων εμπρός και πίσω.
  • Ψηφιακή εμφάνιση απόστασης εμποδίων.
  • Γωνία με μεγάλη ευρύτητα εντοπισμού εμποδίων ώστε να αποτρέπεται η επαφή με αντικείμενα που βρίσκονται κοντά στα πλαινά τμήματα του οχήματος.
  • LED Ένδειξη:Εξαιρετικά φωτεινή, προσαρτημένη στο ταμπλό με ενσωματωμένο buzzer
  • Με 6 sensors (Αισθητήρες) 4 για το πίσω προφυλακτήρα και 2 για το μπροστινό.


Λειτουργίες:

Α) αριθμός Αισθητήρων:  6 τμχ
Β) Τύπος ανιχνευτή:  stick-on
Γ) Ανά διαστήματα ηχητικό σήμα για την αποφυγή συγκρούσεων
Δ) Τέσσερις  αισθητήρες ανιχνεύουν αυτόματα τα εμπόδια πίσω και μπροστά από το αυτοκίνητο
Ε) Ευέλικτο εύρος ανίχνευσης
Ζ) Οθόνη LED

GADGETS AYTOKINHTOY

Σχετικά προϊόντα

eXTReMe Tracker